Zoekt u een nalatenschapscoach in Gouda of omgeving?

Mensen die wonen in Gouda of omgeving kunnen een beroep op mij doen. Mijn naam is Amina Nandlal en ik ben een gecertificeerd ICR nalatenschapscoach. Ik help u graag bij het plannen en afhandelen van nalatenschappen. Ik ben bekwaam, betrokken en betrouwbaar. Tevens heb ik jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening. Vandaag de dag streef ik ernaar mijn kennis en kunde in te zetten om mensen in moeilijke tijden bij te staan. Ik ben geboren in Suriname en al sinds mijn tiende levensjaar woonachtig in Nederland. Ik heb ruime ervaring in het omgaan met mensen van zeer verschillende culturele, sociale en religieuze achtergronden, met elk hun unieke tradities en gewoontes.

Eerst een vrijblijvend gesprek

U kunt bij mij eerst een vrijblijvend gesprek aan gaan. Hier zitten geen kosten aan verbonden! Wilt u zelf hulp bij het opstellen van een persoonlijk levensdossier? Of bent u een nabestaande en moet u van alles regelen maar weet u niet waar te beginnen? Wilt u bijgestaan worden door iemand die goed de weg weet in alle regels en wetten die erbij komen kijken? Ik ga graag met u in gesprek!Na inventarisatie en plan van aanpak wordt u vooraf geïnformeerd over de kosten. En over eventuele bijkomende werkzaamheden en aanvullende kosten. Door mijn brede ervaring weet ik van de hoed in de rand!

Plan van aanpak van coach Gouda

In het plan van aanpak kunnen we van alles opstellen, zoals het maken van een persoonlijk levensdossier (op papier en digitaal), een testament en een levenstestament. Het is van belang dat de nabestaanden niet voor allerlei problemen en verrassingen komen te staan wanneer u overlijdt. Alle belangrijke zaken dienen dus geregistreerd te worden. Samen met u zorg ik voor een stuk rust. Adresgegevens, wachtwoorden, bankgegevens en uw wensen, we lopen alles door. Hier gaat veel tijd in zitten, tijdens uw leven kan ik u voor langere tijd bij staan. Bijvoorbeeld dat we jaarlijks kijken of alles nog up-to-date is. Dankzij mijn omgang met veel verschillende culturen en religies heb ik inzicht en persoonlijke betrokkenheid. Ik denk graag met u mee!

Goed geregeld!

Met mijn hulp (en eventuele ondersteuning van een notaris) is uw nalatenschap goed geregeld! Zo weten de nabestaanden wie wat erft. En het scheelt hen minder tijd, want dankzij het persoonlijke levensdossier dat wij hebben opgesteld, het testament en het levenstestament, hebben uw nabestaanden veel meer overzicht en dat geeft hen ook rust. Overlijden is een emotionele gebeurtenis en dan is het belangrijk dat zaken duidelijk en helder op papier staan. Er moeten op korte termijn ingrijpende beslissingen gemaakt worden, waarbij geen onnodige grote fouten gemaakt dienen te worden. Met mijn kennis en kunde draag ik hier zorg voor. Ik ontmoet u graag tijdens een eerste gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Menu