Bent u op zoek naar een goede nalatenschapscoach?

Wanneer u op zoek bent naar een nalatenschapscoach kunt u terecht bij Finity nalatenschap. Ik ben Amina Nandlal, een gedreven coach uit Suriname, en ik woon al sinds mijn tiende levensjaar in Nederland. Ik sta u graag bij in uw nalatenschap, zowel bij leven als overlijden. Overlijden is een ingrijpende gebeurtenis waar bovendien een hoop bij komt kijken. Allereerst op financieel en fiscaal gebied. Maar ook moeten er een hoop praktische zaken geregeld worden, moet de inboedel geregistreerd worden en het huis opgeleverd worden. Bij al deze zaken kan ik u en uw nabestaanden bijstaan, maar ook tijdens uw eigen leven kan ik u van hulp op maat voorzien.

Hulp tijdens uw leven

Tijdens uw leven kan ik u helpen met het opstellen van een persoonlijk levensdossier, deze maken we op papier en ook digitaal (op USB). Daarin kunt u informatie verzamelen over vermogen, bezittingen (wat gebeurt er met de woning en met uw geld?) en schulden. Eventueel ook login-codes van accounts, computer- of smartphone wachtwoorden en bankgegevens. Maar ook andere zaken als brieven, teksten foto’s en adreslijsten. Tevens worden al uw persoonlijke wensen hierin geregistreerd, en dingen die op emotioneel, zakelijk en praktisch niveau van belang zijn voor uw nabestaanden, dit creëert voor u een stuk rust. Jaarlijks lopen we alles na, of alles nog klopt en eventueel brengen we veranderingen aan. Wanneer u komt te overlijden kan de informatie overgedragen worden aan de executeur, oftewel degene die u tijdens uw leven aanwijst om de erfenis af te wikkelen, wanneer u er zelf niet meer bent.

Nalatenschapscoach

Wat kan Finity nalatenschapscoach voor u betekenen?

Mensen denken liever niet na over hun eigen nalatenschap. Dat is ook begrijpelijk, want wie wil er nadenken over ‘als ik er niet meer ben’ als het ‘nu’ zoveel moois te bieden heeft. Toch is het verstandig om uw nalatenschap nu te regelen en te bespreken met dierbaren. Want weet u wanneer uw tijd erop zit? Nee, helaas heeft u dat niet in de hand.

Wat u wel in de hand heeft, is vastleggen wat er met uw bezittingen moet gebeuren wanneer u er niet meer bent. U kunt nu rustig nadenken over wat uw nalatenschap inhoudt en wat uw wensen zijn hieromtrent. Hoe wilt u uw bezittingen verdelen? Wie zijn uw erfgenamen of wie juist niet? Is alles goed geregeld voor de achterblijvende partner? Wilt u iets nalaten aan een goed doel? En wie zorgt er voor uw trouwe viervoeter? 

Kortom: 

  • U wilt uw nabestaanden zoveel mogelijk ontzorgen in een straks voor hen emotioneel zware periode door uw wensen vast te leggen en uw zaken goed te regelen.

of

  • Hoe kunt u bij leven uw nalatenschap het beste regelen, zodat uw dierbaren in harmonie door kunnen gaan wanneer u er niet meer bent?

Finity helpt u graag bij al deze vragen en veel meer…

Ervaring

Door mijn ruime ervaring als coach ben ik een bekwame, betrokken en betrouwbare nalatenschapscoach. Ik ben gespecialiseerd in het omgaan met mensen van zeer verschillende culturele, sociale en religieuze achtergronden. Iedereen is anders. Elke groep heeft zijn of haar unieke tradities, voorkeuren en gewoontes. Ik ben empathisch in het meedenken met uw wensen en behoeftes omtrent overlijdenszaken en kan in praktisch opzicht goed sturing geven op dit gebied. Ik weet hoe om te gaan met fiscale maatregelen, legaten, codicillen opstellen en erfrecht. De wetten die het erfrecht regelen verschillen per land en cultuur. Met alle bovengenoemde zaken kan ik u bijstaan, u bent welkom voor een gratis vrijblijvend adviesgesprek op maat.

Menu